top of page

Support bij scale up

Core Abundant Lifestyle

&

Tap Into Your Talents Academy

Hoi allemaal,

Dank je voor je aandacht en het bekijken van mijn oproep met betrekking tot het punt van een doorbraak waar ik op dit moment op sta en de scale up, van mijn onderneming en plan, die daarbij hoort!

In de video vertel ik hier beknopt meer over en op de pagina wanneer je op de button klikt kun je de rest van het verhaal lezen en wanneer je kunt en wilt hierin participeren, bijdragen en/ of als je anderen (betrouwbare partijen) kent die dit interessant vinden, kunnen en willen, deel het dan graag ook met hen.

Graag wil ik erop attenderen dat ik geen coachingstraject of 'opleiding' hiervoor en met de support ga en hoef te volgen.

Het gaat om een concreet en praktisch geautomatiseerd systeem dat me enorm ontzorgt, wat voor mij op maat wordt geïmplementeerd! Dit om het proces te versnellen in dat ik gewoon aan de slag kan en doen wat ik hoor te doen in plaats van afgeleid worden door tijd en energie rovende bezigheden.

Het is puur zo, dat het team van ondernemers waar ik het in de video over heb precies begrijpt en weet wat ik nu nodig heb en me dat kan bieden, waar anderen tot nu toe niet toe in staat waren. Alles wat ik nog nodig had en wenste wordt me nu dus (na jaren hard werken, eindelijk) op een presenteerblaadje aangeboden. Daarom handel ik ook nu, zeker ook om hiermee verder heel veel tijd, energie en geld te besparen!

Ruud, mijn partner, is al bezig met een heel systeem bouwen voor alles wat we doen, opdat we dit alles in eigen beheer kunnen doen, wat heel belangrijk is voor waar we ons mee bezig houden en ons ook heel veel chaos bespaart! Dit kost echter heel wat tijd en het systeem dat me nu is aangeboden is een mooie aanvulling hierop en functioneert ook al los daarvan.

Wil je de rest van het verhaal weten en wat ik bij ondersteuning hiervoor graag terug geef?

Lees dan hier verder!

Ik had mijn oproep in eerste instantie op GoFundMe gezet (voor degenen die die link hebben ontvangen), maar een wederdienst bieden in geld (dus zowel terugbetaling van lening als rendement bieden voor investering) of natura, diensten, producten is helaas in strijd met hun servicevoorwaarden.

Bij deze dan ook, alsnog (zoals we al wilden) in eigen beheer.

Hartelijk dank voor je support in any way en tot gauw!

bottom of page